Complete, flexibele huisinstallatie met domotica (KISS)

Een complete huisinstallatie voor uw woning. De combinatie van een flexibele infrastructuur, waarmee u alle voorzieningen op de juiste plek in huis krijgt, met domoticasysteem Hager KNX. Met deze combinatie krijgt uw huis legio mooie mogelijkheden.

Zo krijgt u een hoogwaardige installatie voor:

  • elektriciteit
  • data
  • telefoon
  • televisie/radio én
  • huisautomatisering

U krijgt in elke ruimte van uw huis precies op de plek waar u dat wilt stopcontacten en de gewenste aansluitingen voor data (computer en internet), telefoon en radio/tv; u krijgt draadloze schakelaars die u kunt plakken waar u wilt en de basis voor al uw huisautomatisering is standaard aanwezig.

Geen verlengsnoeren, geen hak- en breekwerk

Het uiterst flexibele SL-plintsysteem zorgt voor gemak. Printen vanaf de laptop in de woonkamer op de printer in de werkkamer? Dat kan, omdat alles met elkaar verbonden is over dezelfde infrastructuur, dus u heeft direct een datanetwerk in de hele woning, zonder met verlengsnoeren in de weer te moeten. Alles wat nodig is, zijn data-aansluitingen op de plint in de gewenste ruimte. De tv toch liever in de andere hoek van de kamer? Een tv-aansluiting is zo verplaatst of bijgemaakt. Alles zonder hak- en breekwerk.

Flexibel nu én later!

Als de basis voor huisautomatisering al aanwezig is, zijn allerlei domoticatoepassingen ook later nog heel snel te integreren. De flexibiliteit uit zich dus niet alleen bij intrede van uw woning, maar ook na vele jaren. Of het nu voor verlichtingsscenario's, comfort, veiligheid of zorg is.

Een moderne, comfortabele woning

Met een flexibele installatie en Hager KNX huisautomatisering kiest u voor een totaalsysteem dat alle nieuwe technieken en functies combineert. Hiermee krijgt u zelf enorm veel keuzevrijheid en flexibiliteit.

Dus wilt u onder andere...
... stopcontacten op de juiste plaats?
… lichtschakelaars plakken waar u maar wilt?
… in alle ruimtes internetten en tv kijken?
… een energiebesparende ventilatieregeling?
… alle lampen in één keer aan- of uitzetten?
… automatische verlichting als u binnenkomt?
… uitbreiden zonder hak- en breekwerk?

Dan zult u veel plezier beleven aan een slim huis met de juiste installatie.

 

 

 

 

Elektro-installateur OCHTEN, TIEL, VEENENDAAL