Domoticasysteem Hager KNX

Ontdek het comfort van een huis met domoticasysteem Hager KNX

Met de digitale huistechniek van een KNX-systeem heeft u de mogelijkheid veelvoorkomende functies in het hele huis aan te sturen. Of het nu gaat om meer comfort, meer veiligheid, energiebesparing of zorgtoepassingen, met een conventionele elektro-installatie is dat slechts met veel moeite mogelijk. Met KNX-domotica van Hager kunt u het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. KNX is de wereldwijde domoticastandaard.


Heel veel is mogelijk. Zo stuurt Hager KNX o.a. verlichting, rolluiken, jaloezieën, zonwering, dakramen en temperatuur – evt. in iedere ruimte afzonderlijk – aan. De bedieningswijze is aan u: met schakelaar, afstandsbediening, roomcontroller, mooi gevisualiseerd op de pc of een touchscreen, of automatisch op basis van beweging, tijdsafhankelijk, lichtafhankelijk of op basis van weersomstandigheden als wind en regen. U zegt het maar, wij programmeren het voor u. Indien nodig kunt u zelfs vanaf uw werk of vakantieadres nog inbellen om de rolluiken te sluiten of het alarm in te schakelen.

Bijzonderheden:

  • Flexibel systeem dat alle componenten van huisautomatisering met elkaar verbindt om op uw wensen in te spelen.
  • Volgens de KNX-standaard, de wereldwijde standaard voor domotica (huisautomatisering) en de EN50090-norm, de Europese norm voor domotica. Dit zowel met een krachtige datakabel (een zogenaamde buskabel) als met draadloze technologie.
  • Functionaliteiten kunnen altijd later nog naar wens worden uitgebreid.

 Meer informatie over Hager KNX

Huis bedienen met domovea
U kunt uw KNX-functies nog zichtbaarder maken met behulp van visualisatie op uw laptop, touchscreen of iPhone. Met visualisatiesoftware domovea kunnen alle functionaliteiten van gebouwautomatisering eenvoudig bediend en getoond worden. Zo is het mogelijk, verlichting, rolluiken, toegangscontrole en zelfs de temperatuur gemakkelijk vanuit een luie stoel of vanaf kantoor te besturen. Bekijk hieronder het filmpje om een indruk te krijgen.

 

 

 

 

Elektro-installateur OCHTEN, TIEL, VEENENDAAL