Elektrische installatie

Elektriciteit in huis is niet meer weg te denken. Wie kan zich nog voorstellen dat we het ooit zonder stroom hebben moeten stellen? Dagelijks genieten we van het gemak van onze waterkoker, haardroger, stofzuiger, televisie, computer en ga zo maar door. Met de huidige ontwikkelingen en technologie kan onze woning ons echter nog meer van dienst zijn. Niet alleen op het gebied van comfort, maar ook wat betreft veiligheid, zorg en energiebesparing. De elektrische installatie is de basis van alle mogelijkheden.

Energieverdeler: basis voor uw energievoorziening

Nieuwbouwwoning of verbouwing?

Om elektriciteit veilig en efficiĆ«nt door uw woning te verspreiden is een veilige basisinstallatie een vereiste: een energieverdeler, ook wel groepenverdeler of groepenkast genoemd (de oude 'stoppenkast'). In deze verdeler vindt een verdeling van de energie over verschillende groepen plaats en is er ruimte voor opname van aardlekschakelaars en installatieautomaten ter beveiliging van uw installatie. Er is ook een speciale multimediaverdeler, ontwikkeld door fabrikant Hager, met uitgebreide mogelijkheden voor het integreren van componenten voor data(netwerk) en telecommunicatie. En voor de keuken, vaak uitgerust zware apparatuur, is een speciale onderverdeler een zinvolle toepassing.

Voor uw nieuwe woning wilt u uiteraard een goede elektrische installatie. Ook voor uw verbouwingsproject kan een nieuwe elektrische installatie een goede investering zijn; wellicht overweegt u uitbreiding, door bijvoorbeeld een multimediaverdeler te laten installeren, met nog meer mogelijkheden voor uw energie- en datavoorzieningen in huis.

Wat uw wensen ook zijn, wij zijn u graag van dienst met goed advies, een offerte en met de realisering van uw wensen.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Elektro-installateur BAVEL, BREDA, ETTEN-LEUR, OOSTERHOUT, RIJSBERGEN, ULVENHOUT, CHAAM, DORST, ALPHEN, ZUNDERT