Wie zijn wij?

Deze website is een service van Hager. Hager levert als fabrikant elektrotechnische installaties voor ruim 30% van alle woningen en gebouwen in Europa.
Hager is opgericht in 1955 en is uitgegroeid tot een wereldleider op het vlak van elektrisch installatiemateriaal met producten voor de woningbouw en de utiliteit.  Op het gebied van huisautomatisering produceert Hager diverse toepassingen voor woongenot van deze tijd.
De Hager Group is een onafhankelijk familiebedrijf dat wereldwijd actief is.

Hager levert energieverdelers en inbouwproducten als aardlekschakelaars en installatieautomaten, en staat daarmee voor veiligheid, schakelen en aansturen. Met haar innovatieve kabelkanalen biedt Hager bovendien nieuwe mogelijkheden voor de flexibele geleiding van kabels en draden. Ons uitgebreide assortiment wordt gecompleteerd met het intelligente Tebis huisautomatiseringssysteem, dat op het gebied van veiligheid en comfort nieuwe normen stelt en samen met de KISS infrastructuur de levensloopbestendige, flexibele woning biedt die van alle gemakken is voorzien. Alle informatie over onze producten vindt u op www.homesolutions.nl.

Uw project met Hager

Professionaliteit en kwaliteit gewaarborgd

Als consument bent u geen directe klant van Hager. Onze producten vindt u niet in de bouw- en doe-het-zelfmarkt. Dat komt omdat wij alleen leveren aan de elektrotechnische groothandel en aan officiële installateurs. Dat heeft een goede reden.

Hager is van mening, dat het aanbrengen én aanpassen van alle elektrotechnische voorzieningen in een woning moet gebeuren door een erkend installateur. Uw veiligheid, woongenot en welzijn staan namelijk voorop. Wij adviseren u om hierin geen onnodige risico’s te nemen door zelf elektrotechnische voorzieningen aan te brengen.

Om ervoor te zorgen dat Hager-producten daadwerkelijk doen wat ze kunnen en wat wij beloven, dienen deze te worden geïnstalleerd door gekwalificeerde installateurs. Deze installateurs kopen hun producten bij een professionele elektrotechnische groothandel.

U kunt hier een installateur bij u in de buurt vinden.